Welkom bij Allure Vastgoed, vastgoedstyling en Advies.

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen wie er achter het bedrijf Allure Vastgoed, vastgoedstyling en marketing advies zit.

Mijn naam is Patricia van Hensbeek, gepassioneerd over huizen, styling, fotograferen en het maken van woningvideo’s. Altijd vol met energie en houdt ervan om samen met mensen te sparren, resultaten te boeken en toekomstperspectieven verder uit te ontwikkelen.

Na het behalen van mijn diploma, HBO makelaardij o.g., ben ik direct als vastgoedadviseur/ makelaar o.g. aan de slag gegaan bij een van de grootste makelaarskantoren van ‘s-Hertogenbosch. Tijdens mijn werkzaamheden en vele ervaringen die ik daar heb mogen opdoen, in zowel het verkopen van bestaande bouw als nieuwbouw, bleef bij mij de droom om ooit mijn eigen bedrijf te starten gerelateerd aan mijn opgedane werkervaring en met een sterk marketingconcept. Verkoopversnellers, oftewel dienstverlening en producten die ECHT werken voor te koop staande woningen, samengevoegd met mijn passies. Resultaat; Allure Vastgoed, Vastgoedstyling en Advies.

Om mijn dienstverleningen kracht bij te zetten volg ik regelmatig de nodige cursussen en trainingen en ben ik aangesloten en gecertificeerd door: Styling Concepts Group (het oudste trainingscentrum en marktleider voor Verkoopstyling), ook wel het LNV genoemd.

Goed samenwerken en afspraken nakomen is voor mij een must, daarom werk ik ook graag samen met de volgende partners.

“Oprecht, puur, ge├»nteresseerd en betrokken. Deze mooie eigenschappen zorgen ervoor dat ik me prettig voel in het bijzijn van een hele goede vriendin die er altijd voor me is, hetzij een goed gesprek, gezelligheid en of advies,,
S. de Ruijter