NEN2580 voor de juiste gebruiksoppervlakte en inhoud en professionele 2d en 3d plattegronden binnen 48 uur*.

Wat is NEN2580? De NEN2580, de werkelijke gebruiksoppervlakte (voorheen woonoppervlakte) en de inhoud van woningen. In de makelaardij wordt gesproken over de meetinstructies gebruiksoppervlakte woningen en meetinstructie bruto inhoud woningen.

Door het bedrijfsleven en de overheid zijn afspraken gemaakt over de meting van de gebruiksoppervlakte van woningen. Deze afspraken zijn vastgelegd in een meetinstructie. Deze instructie is ontwikkeld in opdracht van VastgoedPRO, NVM, VBO, VNG en Waarderingskamer. Allure Vastgoed is hiervoor gecertificeerd.

De potentiële kopers van huizen worden steeds alerter op het genoemde aantal meters van hun toekomstige droomwoning. U als verkoper bent tegenwoordig verplicht de juiste aantal m2 en m3 te communiceren, wijkt u teveel af, dan is zelfs een boete te verwachten.

Makelaar/Taxateur, wilt u geld en tijd besparen? De juiste gebruiksoppervlakte en inhoud van de woning opnemen en communiceren is cruciaal. U wilt tijd en kosten besparen, maar wel de NEN2580, professionele 2d en 3d plattegronden communiceren, dan is Allure Vastgoed uw juiste partner. Geïnteresseerd? neemt u dan direct contact op met Allure Vastgoed.

Verkoper/ woningeigenaar: U heeft uw woning zelf in de verkoop geplaatst maar u wilt wel Ide juiste maten communiceren volgens NEN2580 en een professionele 2d en 3d plattegrond. Allure Vastgoed is dan uw uitkomst. Bel en maak een afspraak, klik hier.

* na inmeetafspraak