Breng sfeer en maak de verleiding groot, maak gebruik van meubelverhuur in uw leegstaande woning!

Staat u woning of project al enige tijd leeg? Ziet u op de fotoreportage vrijwel alleen beton of is er duidelijk te zien dat hier niemand meer woont?

Uw woning/ project (nieuwbouwwoning) futloos en kil in de verkoop plaatsen werkt niet bepaald verkoopversnellend.

De potentiële koper wil de woning graag instapklaar zien. Een woning kopen is een ervaring, een emotie en een gevoel. Dat juiste gevoel bereikt Allure Vastgoed bij de potentiële koper door te laten zien wat de mogelijkheden in de woning zijn. De beste oplossing voor leegstand is meubelverhuur. Allure Vastgoed kan u voorzien van prachtige echte meubels, u laat niks aan de verbeelding over, maar creëert u samen met Allure Vastgoed de juiste “feeling” voor u te verkopen woning. Budgettechnisch maakt Allure Vastgoed desgewenst ook gebruik van kartonnen meubels, welke vrijwel niet meer van echt te onderscheiden zijn, aangezien deze geheel gestoffeerd aangeleverd kunnen worden.

Voor de meest optimale presentatie dient de woning ook geheel aangekleed te worden met accessoires, schilderijen en desgewenst met stoffering. De juiste sfeer wordt vaak bereikt met de juiste accessoires. Door het netwerk van Allure Vastgoed is het mogelijk om accessoires tegen een gereduceerde prijs te kopen. Zelfs een sponsoring is mogelijk voor uitzonderlijke gevallen.

Allure Vastgoed zet graag met u de puntjes op de I d.m.v. de finishing touch, aangezien wij altijd voor perfectie gaan. Dus wanneer u wilt dat wij uw accessoires pakket samenstellen, met u gaan winkelen voor de juist spullen of u wilt simpelweg de juiste adressen weten, dan is Allure Vastgoed de perfecte partner voor U.